Banner 980x90

Valmierieši iedzīvotāju sapulcē interesējas par pilsētas labiekārtošanu

Ceturtdien, 11.februārī, Valmieras pilsētas pašvaldība rīkoja ikgadējo tikšanos ar iedzīvotājiem. Tās laikā vairāki valmierieši interesējās par pilsētas apbūves un labiekārtošanas iecerēm.

Kā novēroja pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv, sarunā ar pašvaldības pārstāvjiem valmierieši interesējās par soliņu dizainu un izkārtojumu pilsētā, satiksmes infrastruktūru, ielu un gājēju celiņu rekonstrukciju, bijušā Latvijas pasta ēkas Diakonāta ielā iespējamo attīstību, kā arī bijušo Valmieras Mākslas skolas un Valmieras Mūzikas skolas ēku izmantošanu nākotnē. 

Kā norādīja Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks, šogad pašvaldība ieplānojusi turpināt jaunā peldbaseina būvniecību, tāpat gaidāma divu liela apjoma ielu rekonstrukcija - Cempu ielā un Georga Apiņa ielā. 

Tāpat Baiks uzsvēra, ka pašvaldība vairāku ideju īstenošanai cer apgūt Eiropas Savienības (ES) fondu līdzfinansējumu, kas paredzēts jaunajā 2014.-2020. gada ES fondu plānošanas periodā.

Tikšanās ar iedzīvotājiem rīkota lai informētu valmieriešus par aktualitātēm pilsētā, sāktajiem un plānotajiem projektiem, kā arī atbildētu uz iedzīvotājus interesējošiem jautājumiem.

Ar iedzīvotājiem tikās Valmieras pilsētas pašvaldības priekšsēdētājs Jānis Baiks ("Valmierai un Vidzemei"), priekšsēdētāja vietnieks Ričards Gailums ("Valmierai un Vidzemei"), izpilddirektore Evija Voitkāne un izpilddirektores vietniece Dace Jase.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)