Banner 980x90

Valmieras Veselības centrā pieejamas mikroķirurga, rokas ķirurga un plastikas ķirurga konsultācijas 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Valmieras Veselības centrā pieejamas Dr. Nonna Tomiševa mikroķirurga, rokas ķirurga un plastikas ķirurga konsultācijas, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras Veselības centrs.

Dr. Nonna Tomiševa sniedz konsultācijas (maksas) sekojošos gadījumos:
Plaukstas hroniskas saslimšanas:
* progresējošas sāpes un tirpšana rokās, īpaši izteikta naktīs;
* savilkti pirksti un kustību traucējumi plaukstās;
* rokas vai pirkstu deformācijas;
* bumbuļi un veidojumi rokās.

Sejas plastiskās operācijas (tikai kā maksas pakalpojums):
* augšējo un apakšējo plakstiņu korekcija;
* ausu gliemežnīcu korekcija.

Plastikas ķirurgs, mikroķirurgs, rokas ķirurgs Dr. Nonna Tomiševa konsultācijas sniedz Valmieras veselības centrā  – Bastiona ielā 24, Valmierā. Konsultācijām pieteikties pa tālruni: 64232318 vai 28692800. Pacientu pieņemšanu uzsāk 8.augusta, Valmierā.

Nepieciešamības gadījumā, sadarbībā ar SIA "Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība",  tiek veiktas operācijas valsts finansējuma ietvaros (izņemot plastiskās operācijas).  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)