Banner 980x90

"Valmieras stikla šķiedra" atsākusi darbu pēc stikla noplūdes

Valmiera, 25.okt., LETA. AS "Valmieras stikla šķiedra" atsākusi darbu pēc vakar notikušā negadījuma Cempu ielā 13, Valmierā, no krāsns izplūstot stiklam, aģentūru LETA informēja uzņēmuma pārstāve Marika Upnere.

Starpgadījumā nav cietuši ne cilvēki, ne iekārtas, un uzņēmums dara visu iespējamo, lai šis gadījums atstātu pēc iespējas mazāku ietekmi uz ražošanu, vēsta Upnere.

Vakar vienā no četrām stikla kausēšanas krāsnīm tika konstatēta stikla noplūde tās sāna sienā netālu no metāla līnijas, rezultātā izplūstot stikla masai rezerves drošības baseinā. Noplūdi nekavējoties apstādināja uzņēmuma personāls un izsauca Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestu (VUGD).

Jau vēstīts, ka vakar plkst.16 ugunsdzēsēji likvidēja radušos ugunsgrēku. Notikuma vietā strādāja 22 Valmieras, Cēsu, Strenču, Smiltenes un Rūjienas ugunsdzēsēji. Darbos bija iesaistītas sešas autocisternas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)