Banner 980x90

Valmieras SOS bērnu ciematā notiks vasaras ieskandināšanas futbola turnīrs

Foto: valmiera.lv
Foto: valmiera.lv
Piektdien, 3.jūnijā, no plkst.13.00 līdz plkst.16.00 Valmieras SOS bērnu ciematā norisināsies vasaras ieskandināšanas futbola turnīrs, pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja pašvaldībā.

Pasākumā piedalīsies Valmieras SOS bērnu ciemata, Valmieras pilsētas pašvaldības un politiskās partijas "Vienotība"  pārstāvju komandas.

"Pasākuma mērķis ir sportot un gūt labas emocijas. Jaunieši izrāda lielu entuziasmu, jo šāds futbola turnīrs ir jaunums. Viņi priecājas, ka var sacensties un pavadīt laiku ar komandām, kurās spēlē sabiedrībā atpazīstamas un nozīmīgas amatpersonas," norāda Valmieras SOS bērnu ciemata direktors Edijs Pētersons.

Vasaras ieskandināšanas futbola turnīra sākumā paredzēta kopīga iesildīšanās un komandu pārstāvju uzrunas, kam sekos futbola turnīrs, lai spēles laukumā pārbaudītu veiklību un izturību.

Pasākuma noslēgumā visi futbola turnīra dalībnieki kopā ar Valmieras SOS bērnu ciemata ģimenēm piedalīsies Dārza svētkos, kur būs iespējams cienāties ar dažādiem labumiem.

Valmieras SOS bērnu ciemata rīkotais vasaras ieskandināšanas futbola turnīrs būs kā atbildes turnīrs 2015.gada nogalē Vidzemes Olimpiskajā centrā notikušajam Ziemassvētku labdarības futbola mačam. Iepriekš labdarības turnīrā uzvarēja Valmieras SOS bērnu ciemata komanda, iegūstot 270 EUR jaunu futbola formu iegādei. Tās pirmo reizi būs apskatāmas vasaras ieskandināšanas futbola turnīra laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)