Banner 980x90

Valmieras skolēni apgūst slidot prasmi Vidzemes Olimpiskajā centrā

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Jau sesto gadu Valmieras pilsētu skolu ceturto klašu skolēni reizi nedēļā sporta stundas aizvada Vidzemes Olimpiskā centra "Elektrum" ledus hallē, kur nodrošināta slidot apmācība, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Vidzemes Olimpiskajā centrā. 

Jau ierasta prakse ir, ka Valmieras skolu trešo klašu audzēkņi aizvada peldēšanas apmācību. Tad šobrīd ar Valmieras pilsētas pašvaldības atbalstu Valmieras skolu ceturtajām klasēm dota iespēja vienu sporta stundu nedēļā aizvadīt uz Vidzemes Olimpiskā centra ledus, kur profesionālu instruktoru vadībā apgūti slidošanas pamati, tehnika un iemaņas. Ar katru stundu apgūts ar vien vairāk un noslēdzoties slidot apmācībai skolēni jau ir prasmīgi slidotāji. 

Bērni par šādu iespēju ir sajūsmā, kā arī skolēnu vecāki ir gandarīti, ka viņu atvasēm nodrošināta iespēja dažādot sporta stundas. Bērnu vecāki norāda, ka slidot apmācība ir lieliska iespēja attīstīt fizisko formu ārpus ierastās sporta stundu programmas. Bērni un viņu vecāki augstu vērtē iespēju iemācīties ko jaunu un nebijušu, ārpus ierastās mācību vides.

Skolotāji atzīst, ka jānovērtē pašvaldības un Vidzemes Olimpiskā centra dotā iespēja, jo bērniem ļoti patīk šīs stundas. Skolotājas priecājas, ka bērniem tiek nodrošināts viss nepieciešamais inventārs – slidas un ķiveres, kā arī instruktori, kuri savu darbu paveic līmenī un sniedz savas zināšanas bērniem. Slidot apmācība ne tikai dod iespēju iemācīties slidot, bet arī apgūt citas prasmes, kā koncentrēšanos un līdzsvaru. 

Ar Valmieras pašvaldības atbalstu, jau tradicionāli Vidzemes Olimpiskā centra "Elektrum" ledus hallē norisinās slidot apmācība Valmieras skolu ceturto klašu skolēniem. Ledus halli skolēni apmeklē vairākas reizes nedēļā. Slidot apmācība ilgst no 16.janvāra līdz 10.martam.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)