Banner 980x90

Valmieras restorānu nedēļā varēs izbaudīt dabas velšu simfoniju 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Izceļot pavasara sezonai atbilstošus produktus un Latvijas dabas veltes, Valmieras restorāni saviem apmeklētājiem sagatavojuši īpašas ēdienkartes, kuras nobaudīt aicinās no 8.maija līdz 14.maijam Valmieras restorānu nedēļas laikā.

Trīs kārtu ēdienu piedāvājums pievilcīgās cenu kategorijās – 15 vai 20 eiro vērtībā – būs pieejams piecos restorānos Valmierā, Kocēnu un Burtnieku novados:

•Restorānā "Rātes Vārti";
•Restorānā "Vecpuisis";
•Restorānā "Agnese";
Valmiermuižas Alus virtuvē;
Dikļu pils restorānā.

Lai nobaudītu īpašos piedāvājumus restorānos, nepieciešams veikt iepriekšēju galdiņu rezervāciju. Apmeklētāju garšu baudījumam restorāni pavasara maltītēs piedāvās dažādus dārzeņus, skābenes, rabarberus, kā arī dzinumus, dīgstus un lakšus, pat marinētus diļļu kātus un kartupeļu stiklu! Garšas kārpiņas lutinās izsmalcināti ēdieni no jēra, vistas un cūkgaļas, kā arī piedāvājumi, kuru pamatu veidos menca, sams un palijas fileja. Savukārt deserta piedāvājumā pavāri pārsteigs ar zaķskābeņu saldējumu, rabarberu krēmu, pieneņu marmelādi, ceptu balto šokolādi un citiem labumiem. Pilnās ēdienkartes pieejamas www.visit.valmiera.lv/lv, kā arī restorānu mājaslapās.  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)