Banner 980x90

Valmieras pilsētas svētkos notiks draudzības kauss nacionālajā suņu daudzcīņā

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Valmieras pilsētas svētku laikā, sestdien, 13.augustā, no plkst.11.00 līdz plkst.14.00 Valmieras 5.vidusskolas sporta laukumā norisināsies draudzības kauss nacionālajā suņu daudzcīņā "Valmierai 733" - paraugdemonstrējumi, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Pieteikšanās – sacensību dienā no plkst.10.00.

Sacensības rīkotas ar mērķi popularizēt suņkopības sportu, iepazīstināt iedzīvotājus ar šāda veida nodarbībām, noteikt spēcīgākos sportistus Latvijas mērogā, veicināt suņu audzētāju pieredzes apmaiņu, veidot suņkopības biedru kopības sajūtu un popularizēt suņkopības sportu kā veselīgu dzīvesveidu.

Draudzības suņu sacensību programmā paredzēti šādi posmi: suņa piesaukšana, šķēršļu joslas pievarēšana un figurantu aizturēšana, pārvarot šķēršļu joslu.

Sacensībās aicināti piedalīties sportisti no jebkura suņkopības kluba vai biedrības, arī suņa šķirnes ierobežojums nav noteikts.

Sacensības notiks trijās vecuma grupās: sportisti vecumā līdz 45 gadiem; sportisti vecumā no 46 gadiem; sportisti ar suņiem, kuri šādās sacensībās startē pirmo gadu neatkarīgi no suņu vecuma, kā arī sportisti ar maziem suņiem. Sportists sacensībās piedalās sporta tērpā un sporta apavos. Nolikums lasāms interneta vietnes "www.valmiera.lv" sadaļā "Kultūra", "Valmieras pilsētas svētki 2016".

Draudzības kausa nacionālajā suņu daudzcīņā "Valmierai 733" uzvarētāji saņems diplomus, īpašus sacensību kausus un piemiņas medaļas.

Sacensības organizē Jūrmalas pilsētas suņaudzētāju biedrība. Plašāka informācija pieejama, zvanot pa tālruni 29408164 (Jānis Pavlovskis).

Valmieras pilsētas svētkus "Valmiera virmo!" organizē Valmieras pilsētas pašvaldība un Valmieras Kultūras centrs, informatīvi atbalsta portāli "Valmiera24", "Valmieras Ziņas" un reklāmas laikraksts Vidzemē "Tava izvēle".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)