Banner 980x90

Valmieras pilsētas pašvaldībā aizvadīta "Ēnu diena"  

Publicitātes foto/ Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība
Publicitātes foto/ Foto: Valmieras pilsētas pašvaldība
Šodien, 15.februārī, visā Latvijā norisinājās viens no lielākajiem karjeras izglītības pasākumiem "Ēnu diena 2017", kurā iesaistījās arī Valmieras pilsētas pašvaldība. Tās speciālistu pienākumus un ikdienas darbu iepazina 12 jaunieši no Valmieras un apkārtējiem novadiem, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Zālīte.

"Ēnu diena" Valmieras pilsētas pašvaldībā iesākās, jauniešiem vienkopus pulcējoties un iepazīstoties ar speciālistiem, kam sekoja Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāja Jāņa Baika prezentācija un stāstījums par Valmieru un pašvaldības darbu.

Šogad jaunieši Valmieras pilsētas pašvaldībā vēlējās iepazīt šādas profesijas: domes priekšsēdētāja vietnieku, sociālo darbinieku, speciālistu izglītības jautājumos, juristu, pašvaldības policijas inspektoru, lietvedības sekretāru, iedzīvotāju reģistrēšanas speciālistu un tūrisma informācijas konsultantu.

"Ēnu diena" ir pasaulē atpazīstama un atzīta Junior Achievement karjeras izglītības programma 1.-12.klašu skolēniem. Tās laikā skolēni apmeklē kādu darbavietu un vēro interesējošās profesijas pārstāvja darba ikdienu. "Ēnu dienas" mērķis ir iepazīstināt skolēnus ar dažādu profesiju un nozaru prasībām, lai palīdzētu jauniešiem izvēlēties profesiju un atbilstoši sagatavoties darba tirgum.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)