Banner 980x90

Valmieras pilsētas dome piešķir teju 50 000 eiro ēku energoefektivitātes uzlabošanai

Valmiera, 24.febr., LETA. Valmieras pilsētas dome nolēmusi piešķirt 49 165 eiro pašvaldības līdzfinansējumu četriem ēku energoefektivitātes projektiem un 17 810 eiro līdzfinansējumu diviem teritoriju labiekārtošanas projektiem, aģentūru LETA informēja pilsētas domes pārstāve Līga Bieziņa.

Līdzfinansējumu paredzēts atvēlēt ēkas fasādes tehniskajam projektam Beātes ielā 21, fasādes atjaunošanai Ūdens ielā 2D, jumta siltināšanai un tā seguma nomaiņai Raiņa ielā 4 un būvdarbiem Rubenes ielā 34A.

Savukārt, lai labiekārtotu daudzdzīvokļu mājām piegulošās teritorijas, ēkai Georga Apiņa ielā 3 plānots atjaunot gājēju ietves, izbūvēt stāvlaukuma un pagalma piebraucamās teritorijas, atjaunot ceļa segumu mājas servitūtu ceļam, kā arī ierīkot bērnu rotaļu laukumu. Tāpat plānots labiekārtot mājas zaļo zonu un atjaunot pagalma apgaismojumu.

Ēkai Rubenes ielā 34 plānots atjaunot iekšpagalma ceļu segumu un gājēju celiņus.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)