Banner 980x90

"Valmieras piens" plāno celt siltumenerģijas ražošanas tarifu par 3,1%

Rīga, 29.nov., LETA. AS "Valmieras piens" plāno celt siltumenerģijas ražošanas tarifu par 3,1%, norādīts Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijai (SPRK) iesniegtajā uzņēmuma tarifa izmaiņu projektā.

Patlaban spēkā ir esošais tarifs 39,75 eiro bez pievienotās vērtības nodokļa (PVN) par megavatstundu. Savukārt jaunas tarifs varētu pieaugt līdz 41 eiro bez PVN par megavatstundu. Jaunais tarifs, kas ir aprēķināts saskaņā ar 2010.gada 14.aprīļa SPRK lēmumu "Siltumenerģijas apgādes pakalpojumu tarifu aprēķināšanas metodika", varētu stāties spēkā no 2018.gada 1.janvāra.

"Valmieras piena" pārstāvji skaidroja, ka tarifa izmaiņas ir saistītas ar kurināmā izmaksu pieaugumu.

Iepazīties ar noteiktā tarifā ietverto vispārpieejamo informāciju, kā arī sniegt savus priekšlikumus un ieteikumus par siltumenerģijas ražošanas tarifu lietotājs var uzņēmumā "Valmieras piens" Valmierā, Rīgas ielā 93, darba dienās no plkst.14 līdz 15, iepriekš sazinoties ar Rūdolfu Veinbergu pa tālruni 29126512.

Priekšlikumus un ieteikumus par tarifa projektu rakstveidā vai elektroniski var iesniegt, nosūtot vēstuli uzņēmumam "Valmieras piens" Rīgas ielā 93, Valmierā, LV-4201, rakstot uz e-pasta adresi "valmieras.piens@vpiens.lv", kā arī SPRK Rīgā, Ūnijas ielā 45, rakstot uz e-pasta adresi "sprk@sprk.gov.lv", 20 dienu laikā no šī paziņojuma publicēšanas oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)