Banner 980x90

Valmieras Pārgaujas sākumskolas skolēni iepriecina valmieriešus

Foto: Ilze Krieva
Foto: Ilze Krieva
Otrdienas, 13.oktobra, rītā Valmieras pilsētas centrā pulcējās Pārgaujas sākumskolas bērni, lai Labo darbu nedēļas ietvaros ar pašceptiem gardumiem, siltu tēju un laba vēlējumiem iepriecinātu ikvienu ceļā sastapto pilsētnieku, gan tādu, kurš steigā dodas ikdienas gaitās, gan tādus, kuri jau uzsākuši dienu savās darba vietās.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras Pārgauja sākumskolas 4.C klases kolektīvs, labos vārdus un gabaliņu sirds siltuma saņēma gan jaunieši, gan vecāka gada gājuma ļaudis.

Mīļi tika sveikts jaunais kultūras centra direktors Toms Upners un arī citi pilsētā strādājošie – itin visi, kuru kabinetu durvis un sirdis bija atvērtas bērnu laba vēlējumiem.

Pārgaujas sākumskolas 4.C klases audzinātāja Ilze Krieva stāsta, ka piedalīties Labo darbu nedēļā mudinājis ikvienā cilvēkā mītošais sirds siltums, ko bērni vēlējušies dalīt ar citiem un pasākums biis ļoti cītīgi plānots un gaidīts. "Piedaloties Labo darbu nedēļā, devāmies iepriecināt Valmieras iedzīvotājus, lai šis darba dienas rīts būtu citāds. Lai šodien mēs pasmaidītu tāpat vien, lai dotu un saņemtu neko neprasot pretī. Patiesībā nevajag daudz, lai justos labi, lai sāktu dienu ar smaidu, jo labais vairo labo! Mēs varam palīdzēt citiem arī ar smaidu, labu vārdu, sveicienu, un, iespējams, visskumjākais cilvēks pasmaidīs, rodot viņam kādu gaišu cerības staru.  Un ticiet - diena ir izdevusies! Mīļie vecāki, pārrunājiet šīs sajūtas ar bērniem, ļaujiet viņiem tajās dalīties. Pats galvenais- iedvesmojoties no saviem bērniem, no viņu patiesām emocijām un spējas priecāties. Novēlu ikdienā pievērt acis uz negatīvām lietām, kas dzīvē ir nieka daļiņa, mazs sīkums, taču priecājieties, par labo un saskatiet to! Es šodien tiešām varu lepoties ar  bērniem!"

Pārgaujas sākumskolas bērni ir pilni apņēmības labo darbus turpināt. Gan uz Valsts svētkiem, gan ziemas saulgriežiem, radot prieku un dāvājot smaidu tiem, kam dzīve sniegusi mazāk. Lai neizzūd gaišums sirdī, jo kā teicis Rainis: "Gūt var dodot, gūt var ņemot, dodot gūtais neatņemams."

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)