Banner 980x90

Valmieras Pārgaujas ģimnāzija saņem Latvijas Universitātes 2016.gada skolu balvu 

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 3.februārī Latvijas Universitātes (LU) Lielajā aulā notika LU darbinieku kopsapulce un LU Gada balvu svinīgā pasniegšanas ceremonija. Valmieras Pārgaujas ģimnāzija saņēma Latvijas Universitātes 2016.gada skolu balvu, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas sabiedrisko attiecību speciāliste Liene Zālīte.

LU skolu balvu saņēma arī Jūrmalas Valsts ģimnāzija, Rēzeknes Valsts 1.ģimnāzija, Rīgas Valsts 2.ģimnāzija, Rīgas Valsts 1.ģimnāzija, Jelgavas Valsts ģimnāzija, Draudzīgā aicinājuma Liepājas pilsētas 5.vidusskola, Ogres 1.vidusskola, Ventspils 4.vidusskola, Rīgas Valsts tehnikums, Tukuma Raiņa ģimnāzija, Daugavpils krievu vidusskola - licejs.

LU Gada skolu balvu piešķir, lai izceltu un atbalstītu tās Latvijas skolas, kas devušas ievērojamu ieguldījumu skolēnu sagatavošanā studijām LU, papildinot LU studentu saimi.

Pasākumā LU 2016.gada balvas tika pasniegtas arī par sasniegumiem zinātnē un LU 2016.gada darbiniekiem. Tāpat tika izsniegtas arī LU rektora Indriķa Muižnieka pateicības.

Pasākumā svinīgo uzrunu teica LU rektors I.Muižnieks, savukārt par muzikālo priekšnesumu gādāja LU koris "Dziesmuvara".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)