Banner 980x90

Valmieras muzejā vienu dienu darbosies "Citāda skola"

Jelgava, 28.aug., LETA. Pirmdien, 3.septembrī, no plkst.12 līdz 15 Valmieras muzeja pagalmā būs atvērta "Citāda skola" - mācību stundas brīvā dabā, skolotāju pienākumus pildot Valmieras muzeja darbiniekiem -, aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Zane Bulmeistare.

Pasākumā būs jāatpazīst dabā dzirdamās skaņas, no dažādiem materiāliem taps atslēgu piekariņi, burtu apgūšana tiks apvienota ar aktīvu darbošanos, tāpat būs iespēja atpazīt dažādas dabas veltes. Muzeja teritorijā būs pieejamas dažādas spēles.

Dabas sadzirdēšana, sajušana un iepazīšana, aicinot apmeklēt "Citādu skolu", ir Valmieras muzeja sveiciens ģimenēm, sākot jauno mācību gadu.

Tāpat, sagaidot Latvijas simtgadi, Valmieras muzejs aicina Valmieras skolēnus un pirmsskolas izglītības iestāžu bērnus bez maksas iesaistīties izglītojošo programmu nodarbībās. Arī izstāžu un pastāvīgo ekspozīcijas apskate Valmieras muzejā 3.septembrī ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)