Banner 980x90

Valmieras Kultūras centrā uzstāsies Laura Amantova džeza kvartets

Valmiera, 30.okt., LETA. 22.novembrī plkst.19 Valmieras Kultūras centrā ar koncertu "Šūpuļdziemas trombonam" uzstāsies Laura Amantova džeza kvartets, aģentūru LETA informēja Valmieras Kultūras centra pārstāve Līga Tarbuna.

Koncertā kvartets atskaņos kompozīcijas no sava jaunā albuma "Šūpuļdziesmas trombonam". Lielākā daļa jaunās programmas veltīta latviešu komponistu radītajiem skaņdarbiem. Koncertā skanēs ne tikai balādes - ir iekļauti skaņdarbi bībopa, blūza, svinga, džezroka stilā.

Kvartets radies 2003.gadā, un tajā spēlē bundzinieks Artis Orubs, pianists Viktors Ritovs, kontrabasists Andris Grunte un trombonists Lauris Amantovs.

Amantovs studējis Klaipēdas universitātē un mācījies pie tādiem mūziķiem kā Pīters Herbolcheimers un Džigs Vigems. Tāpat mūziķis ir vairāku starptautisku improvizācijas konkursu laureāts un muzicējis "West Coast Band", "Riga Cool Quintet", "Mirage Jazz Orchestra", "Mirage Octet" un citiem.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)