Banner 980x90

Valmieras jaunieši akcijā "Ezīša miga" piesaista 427 eiro vienaudžu ideju atbalstam

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Sestdien, 8.oktobrī, Simjūda gadatirgus apmeklētāji varēja ne tikai nopirkt dažādus labumus no tirgotājiem, bet arī piedalīties Valmieras novada fonda Jauniešu ideju laboratorijas (VNF JIL) labdarības akcijā "Ezīša miga". Šoreiz jauniešiem izdevies savākt 427 eiro, kas jau pavasarī konkursa kārtā tiks izlietoti jauniešu ideju atbalstam Valmierā un apkārtējos novados, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē VNF Jauniešu ideju laboratorijas koordinators Artis Krists Mednis.

"Ezīša miga" jau trešo reizi ļāva gan maziem, gan lieliem piedzīvot bērnišķīgo prieku par pārsteigumu, kas paslēpies aiz izlozētā numura. Veiksmīgi bija visi dalībnieki, jo visas 440 lozes bija pilnas ar balvām no VNF JIL atbalstītājiem – uzņēmuma "Hardy", veikala "Austris", Valmieras Tūrisma informācijas centra, zemnieku saimniecības "Smilškalni", zemnieku saimniecības "Gundegas", tirdzniecības centra "Valleta", uzņēmumiem "Artifex plus", "SCO Centrs", "Vaidavas keramika", Valmieras Drāmas teātra, Vidzemes Olimpiskā centra, maiznīcas "Liepkalni", veikala "T-Bode", "Zilver" mājas vīniem, basketbola kluba "Valmiera/ORDO" un "Gardu muti".

Vairāki aizraujoši sporta un kultūras pasākumi, vides uzlabojumi savā skolā, novadā un pilsētā, mākslas objekti, radošās darbnīcas, palīdzība patversmes dzīvniekiem un pat tikšanās ar iedvemojošiem un sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem – tās ir Valmieras un apkārtējo novadu jauniešu idejas, kas īstenotas ar VNF JIL finansiālu atbalstu. Sestdienas ziedojumi ļaus nākamgad šo sarakstu turpināt.

Lai VNF Jauniešu ideju laboratorija varētu atbalstīt vēl vairāk jauniešu labo ideju, aicina līdzcilvēkus ziedot arī ikdienā, kā arī apmeklēt turpmākos VNF JIL pasākumus.

 

 

 

Informāciju sagatavoja:

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)