Banner 980x90

Valmieras glābējsilītē ievietotajai meitenītei atrasti iespējamie vecāki

Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG
Ilustratīvs foto/ Foto: Stock.XCHNG

Oktobrī Valmieras glābējsilītē ieliktajai meitenītei ir atrasti potenciālie vecāki, kuri pēc adopcijas procesa kļūs par viņas īstajiem vecākiem, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības Bāriņtiesas priekšsēdētāja Ilze Polka.

Šobrīd meitenīte atrodas pirmsadopcijas aprūpē.

16.oktobrī tika ziņots, ka Vidzemes slimnīcas teritorijā izvietotajā glābējsilītē ielikts otrais bērns - meitenīte, aptuveni trīs dienas veca.

Kā aģentūru LETA informēja Vidzemes slimnīcas sabiedrisko attiecību speciāliste Benita Brila, bērna svars bija 3,33 kg, garums 54 cm, veselības stāvoklis apmierinošs. Par notikušo tika informētas visas atbildīgās institūcijas.

Glābējsilīte Valmierā, Vidzemes slimnīcas teritorijā, tika atklāta 2013.gada 14.jūnijā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)