Banner 980x90

Valmieras frisbijisti aizvadījuši pirmo Latvijas Frisbija līgas sabraukumu šajā sezonā

Publicitātes foto
Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļas nogalē, 28. un 29.novembrī, Ogrē tika aizvadīts pirmais Latvijas Frisbija līgas (LFL) sabraukums. Tajā startēja arī abas Valmieras komandas. 

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja komandu pārstāvji, tiesa valmieriešu sniegums bija krasi atšķirīgs. Pēc pirmā posma meitenes ir turnīra tabulas līderes, savukārt, puiši ierindojas ceturtā vietā no sešām otrās grupas komandām. Pirmie savu LFL sabraukumu izspēlēja Valmieras puiši. Pirmajā cīņā valmierieši spēles otrajā pusē nodrošināja uzvaru pār konkurentiem no Rīgas - MindPV (13:10).

Savukārt, pēcāk nācās atzīt daugavpiliešu pārākumu (Daugavpils Universitāte), kur Valmieras komanda otrajā spēles puslaikā spēja gūt tikai vienu punktu, attiecīgi zaudējums ar 8:13. Pēdējā sabraukuma spēlē puiši vēl nebija tikuši pāri zaudējumam pret Daugavpili un pirmajā puslaikā punktu gūšana sagādāja lielas problēmas. Lai arī otrā spēles daļa tika aizvadīta veiksmīgāk, tomēr izšķirošajā punktā pretinieki - Sirocco Ultimate (Rīga) - nekļūdījās un pieveica Valmieras komandu ar 13:12.

Meitenes pirmajā posmā aizvadīja divas spēles. Jau ar pirmajām minūtēm pret Ogres komandu Moments bija redzama valmieriešu apņēmība cīnīties līdz galam. Pirmais puslaiks aizvadīts lieliski, iegūts pārsvars +4 (7:3), beigās spraiga uzvara ar 13:11. Pēc tam ļoti pārliecinoša sagrāve pār līgas jaunpienācējām - Salaspils Jr (13:1).

Kopumā sieviešu divīzijā komandas savā starpā tiksies trīs reizes. Nākamais LFL sabraukums abām Valmieras komandām norisināsies Rīgā, 20.decembrī. Daļu no otrā posma spēlēm varēs vērot interneta video tiešraidē (informācija sekos).

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)