Banner 980x90

Valmieras estrādē notiks vasaras koncertu sezonas atklāšana

"Vasara sākas Valmierā"- ar šādu devīzi sestdien, 21.maijā, Valmieras pilsētas estrādē notiks vērienīgs vasaras koncertu sezonas atklāšanas pasākums, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē pasākuma organizatori.

Šis pasākums jau notiks otro gadu pēc kārtas un pērn tas pulcēja gandrīz 2 000 cilvēku.

Valmieras iedzīvotājus un pilsētas viesus izklaidēs populārākie Latvijas šlāgera, deju un popmūzikas izpildītāji.

"Vasara sākas Valmierā"- ar šādu devīzi sestdien, 21.maijā, Valmieras pilsētas estrādē notiks vērienīgs vasaras koncertu sezonas atklāšanas pasākums, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē pasākuma organizatori.

Koncertprogramma sāksies jau no plkst.16.00 un turpināsies līdz pat rīta ausmai.

Pasākumā uzstāsies populārākie Latgales mākslinieki - grupas "Ginc un Es" un "Galaktika", turklāt kā savdabīga rozīnīte ir plānota Brīnumu ģimenes – "Duets Sandra" uzstāšanās. Savukārt, "Country" mūzikas stilu pārstāvēs šī muzikālā žanra populārākie Latvijas izpildītāji - grupa "Klaidonis".

Leģendārā grupa "Bet Bet" svinot savas pastāvēšanas 25 gadu jubileju, izpildīs savus lielākos hitus kā "Mazs Cinītis", "Man vienalga viss", "Diena", "Kāpēc man nav sarkans mersedess" u.c.

Pasākumu vadīs tautā iemīļotie "Dailes teātra" aktieri – Jānis Paukštello un Varis Vētra.

Tā kā šis ir arī maestro Raimonda Paula jubilejas gads, tad caurvijoties Jāņa Petera mīlas dzejai, aktieri izdziedās arī populārākās Raimonda Paula kompozīcijas.

Pasākuma nakts daļā uzstāsies dziedātājs Nikolajs Puzikovs, apvienība "Olas" un pašmāju populārākais deju mūzikas duets "Rassell un Sabine Berezina".

Pirmās 500 biļetes iespējams iegādāties par 7 eiro portālā "www.bezrindas.lv".  

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)