Banner 980x90

Valmieras drāmas teātris ar veltījumu režisoram Pēterim Lūcim uzsāk jauno sezonu

Valmiera, 18.aug., LETA. Šodien ar Elīnas Cērpas iestudējumu "Lūcis" sāksies Valmieras teātra jaunā sezona.

Pētnieciskais skatuves darbs "Bērni iet", kas pārtapis izrādē "Lūcis", radies pateicoties sadarbībai starp Valmieras pilsētas pašvaldību, Valmieras drāmas teātri un producentu kompāniju "Pigeon-Bridge", kā arī sadarbībā ar aktrisi Astru Baumani, spāņu mākslinieku Migelu Anhelu Melgaresu un radošo producenti Zani Esteri Gruntmani.

Iestudējuma režisore Cērpa pirms dokumentālās izrādes tapšanas veikusi apjomīgu pētījumu par aktiera un režisora Pētera Lūča darbu un laiku Valmieras teātrī. Izrāde būs kā vēstījums jaunākajai paaudzei par Pētera Lūča daiļradi un viņa atstāto mantojumu Valmieras teātrim.

Kopumā šajā sezonā gaidāmi 12 jauniestudējumi.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)