Banner 980x90

Valmieras centrā pie Rātes upītes pamanīta stirna

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
 Trešdien, 13.jūlijā sociālajā vietnē "Facebook.com" parādījās ieraksts, ka Valmieras centrā pie Rātes upītes pamanīta stirna. 

Kā novēroja pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv, stirna padzērās ūdeni un ielīda turpat esošajā ar zāli apaugušā midzenī. 

Kā Valmiera24.lv uzzināja no Ziemeļvidzemes virsmežniecības inžiniera medību jautājumos Jāņa Ročāna, meža dzīvnieki pilsētas vidē nav neierasta parādība: "Stirna droši vien nakts laikā ir ieklīdusi pilsētā un meklē pārtiku. Viņa tur pat varētu pārlaist dienu un uz vakara pusi atgriezīsies mežā". 

Tāpat Ročāns piebilst, ka galvenais būtu meža dzīvniekus pilsētās netramdīt: "Ja cilvēki sāks viņu ķert, tad dzīvnieks var nobīties un var rasties problēmas. Stirna pati atradīs ceļu atpakaļ uz mežu". 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)