Banner 980x90

Valmierā uzstāsies mūziķu apvienība "Tev tuvumā" un aktieris Vilis Daudziņš

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Ceturtdien, 22.decembrī, plkst.19.00 ar jaunu programmu Ziemassvētku noskaņās Valmieras Sv.Sīmaņa baznīcā uzstāsies mūziķu apvienība "Tev tuvumā" un aktieris Vilis Daudziņš.

Arī šogad Latvijas mūziķi sadarbojas projektā "Tev tuvumā" un aicina ikkatru sajust sirds siltumu un dalīties ar to. Dievnamos visā Latvijā, tostarp arī Valmierā, skanēs Mārtiņa Brauna, Aivara Hermaņa, Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Ulda Marhilēviča, Imanta Kalniņa, Igo, Aigara Voitišķa, Valta Pūces un citu latviešu komponistu skaistākās Ziemassvētku dziesmu versijas akustiskās mūzikas izpildījumā, kā arī speciāli projektam radītas Marta Kristiāna Kalniņa  dziesmas.

Apvienībā pamatsolistu sastāvā būs Aija Andrejeva un Marts Kristiāns Kalniņš, savukārt īpašais viesis koncertā Valmierā būs aktieris Vilis Daudziņš. Tāpat apmeklētājus priecēs grupa "Putnu Balle", Agate Ozoliņa (čells), Jānis Miltiņš (klavieres), Valters Sprūdžs (bass) un Kaspars Kurdeko (sitamie instrumenti).

Biļetes var iegādāties Valmieras Kultūras centrā, Valmieras drāmas teātrī un "Biļešu paradīze" mājaslapā.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)