Banner 980x90

Valmierā uzņēmēji ar zinātniekiem un pētniekiem diskutēs par produkta attīstību

Daugavpils, 25.aug., LETA. Šodien no plkst.9.30 Valmierā, viesnīcas "Hotel Wolmar" telpās, norisināsies diskusija "Produkta attīstība sadarbībā ar pētniekiem un zinātniekiem", aģentūru LETA informēja Vidzemes plānošanas reģiona projektu vadītāja Laima Engere.

Viņa skaidroja, ka, lai arī sākt veiksmīgu sadarbību starp uzņēmēju un zinātniekiem un pētniekiem var šķist sarežģīti, patiesībā tā nemaz nav, jo vajag tikai vienreiz kopā satikties, lai saredzētu, ka visas puses vēlas vienu un to pašu. Jo vairāk uzņēmēji un zinātnieki meklēs ceļu viens pie otra, jo veiksmīgāk notiks kopīgā attīstība, pārliecināti pasākuma organizatori.

Vidzemes plānošanas reģions kopā ar zinātnes un pētniecības institūtiem šodien gaidāmo tikšanos ar uzņēmējiem organizē nolūkā atbildēt uz uzņēmēju interesējošajiem jautājumiem, kā arī pastāstīt par veiksmīgākajiem sadarbības veidiem produktu attīstībā.

Diskusijā dalību apstiprinājušas deviņas pētniecības un zinātnes organizācijas: Vidzemes Augstskola, Fizikālās Enerģētikas institūts, Meža un koksnes pētniecības centrs, Latvijas Universitātes Bioloģijas institūts, Latvijas Lauksaimniecības Universitāte, Rīgas Stradiņa universitāte, Rīgas Tehniskās universitātes Vides aizsardzības un siltuma sistēmu institūts, Vides risinājumu institūts, kā arī Agroresursu un ekonomikas institūts.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)