Banner 980x90

Valmierā un Smiltenē satiksmes negadījumos cietuši divi nepilngadīgi velosipēdisti

Rīga, 5.sept., LETA. Aizvadītajā diennaktī Valmierā un Smiltenē satiksmes negadījumos cietuši divi nepilngadīgi velosipēdisti, aģentūru LETA informēja Valsts policijas (VP) Vidzemes reģiona pārvaldes vecākā speciāliste Zane Vaskāne.

Smiltenē notika sadursme starp automašīnu "Volvo" un velosipēdisti. Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā vieglas traumas guva velosipēdiste, savukārt Valmierā uz Cēsu ielas, kāds zēns, nebija pietiekami uzmanīgs, kā rezultātā zaudēja līdzsvaru un nokrita uz ceļa braucamās daļas, izraisot sadursmi ar automašīnu. Ceļu satiksmes negadījumā cieta velosipēdists, kurš nogādāts medicīnas iestādē.

Ir svarīgi pārliecināties, ka jaunākie ceļu satiksmes dalībnieki izprot ar drošību saistītos jautājumus, piedaloties ceļu satiksmē. Ņemot vērā, ka mazākie satiksmes dalībnieki braši pārvietojas ar divriteņiem, policija aicina vecākus nodrošināt savas atvases un viņu velosipēdus ar nepieciešamo ekipējumu drošai braukšanai, sacīja Vaskāne. 

Tāpat arī ir svarīgi ar bērniem pārrunāt tos maršrutus, pa kuriem viņi var droši pārvietoties vieni, ievērojot satiksmes noteikumus. 

Policija vērš uzmanību, ka ikvienam autovadītājam jābūt īpaši uzmanīgam un modram, rēķinoties ar to, ka ceļu satiksmē piedalās arī mazāk aizsargātie ceļu satiksmes dalībnieki.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)