Banner 980x90

Valmierā samazinās iedzīvotāju parādsaistības par piegādāto siltumenerģiju

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Iestājoties rudenīgiem laikapstākļiem, daudzos Valmieras pilsētas namos uzsākta jaunā apkures sezona. SIA "Valmieras ūdens" Siltumtīklu daļas speciālisti atzīmē, ka, līdzīgi kā iepriekšējos gados, pirmie pieprasījumi siltumenerģijas padeves pieslēgšanai saņemti no Valmieras pansionāta un izglītības iestādēm. Ciešā sadarbībā ar namu apsaimniekotājiem un iedzīvotājiem izdevies samazināt parādsaistības par iepriekš saņemto siltumenerģiju, pilsētas informācijas portāls Valmera24.lv uzzināja no SIA "Valmieras ūdens" sabiedrisko attiecību speciālistes Ingrīdas Kraukles.

"Esam gandarīti, ka trešo gadu pēc kārtas turpina samazināties kavētie maksājumi un parādsaistības par piegādāto siltumenerģiju. Salīdzinot datus par 2015.gada pirmajiem astoņiem mēnešiem ar situāciju šī gada 31.augustā, siltumenerģijas kavēto maksājumu samazinājums ir vairāk nekā 50 procentu, kas uzskatāms par ļoti labu rādītāju," atzīmē "Valmieras ūdens" Klientu daļas vadītājs Dagnis Muižnieks.

Vasaras mēnešos SIA "Valmieras ūdens" Siltumtīklu daļa veikusi rekonstrukcijas un pārbūves darbus vairākos siltumtrases posmos Rīgas, Krišjāņa Valdemāra, Kauguru un Rūpniecības ielās, kā arī Voldemāra Baloža ielā AS "Valmieras piens" teritorijā, tā samazinot siltuma zudumus sistēmā, kā arī padarot to drošāku un efektīvāku.

Lai uzsāktu apkures sezonu savos mājokļos, daudzdzīvokļu namu iedzīvotāji aicināti vērsties pie savu ēku apsaimniekotājiem vai konkrētā objekta īpašniekiem. Viņi savukārt sazināsies ar SIA "Valmieras ūdens" Siltumtīklu daļas speciālistiem, kuri veiks nepieciešamās darbības, pieslēdzot siltumenerģiju apkures sistēmai.

Lai nodrošinātu ēku apkures sistēmu efektīvu darbību, SIA "Valmieras ūdens" piedāvā namu apsaimniekotājiem slēgt līgumu par siltummezglu tehniskās apkalpošanu. Tas nodrošina periodiskas profilaktiskās pārbaudes, laicīgi fiksējot un novēršot bojājumus, kā arī profesionālu servisu jebkurā diennakts laikā un dienā. Sīkāku informāciju par iespējamo sadarbību iespējams saņemt SIA "Valmieras ūdens" Klientu daļā Rūpniecības ielā 50 (tālrunis 642 26001).

Kopš 2014.gadā veiktās reorganizācijas siltumenerģijas pārvadi un sadali Valmieras pilsētā nodrošina SIA "Valmieras ūdens", kas ir Valmieras pilsētas pašvaldībai un Burtnieku novada pašvaldībai piederoša kapitālsabiedrība. Siltumenerģijas ražošanu nodrošina AS "Valmieras Enerģija", SIA "ITA" un AS "Valmieras piens" katlumājas. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)