Banner 980x90

Valmierā plāno celt informācijas un komunikāciju tehnoloģijas centru

Rīga, 5.febr., LETA. Sabiedriskajai apspriešanai nodota iecere Valmierā, Ziloņu ielā 11, celt informācijas un komunikāciju tehnoloģijas centru, aģentūra LETA uzzināja Valmieras novada pašvaldībā.

Centrs projektēts Dzirnavu ezeriņa krastā. Zemes gabalā paredzēta piecstāvu informācijas un komunikāciju tehnoloģijas centra būvniecība ar teritorijas labiekārtojumu un inženierapgādes nodrošinājumu.

Izstrādātais projekts piedāvā dienvidu daļā ēkai veidot trīs stāvus, bet ziemeļu - piecus.

Ēkas kopējais augstums plānots 18,70 metri.

Būvniecības ierosinātājs ir SIA "120". "Firmas.lv" informācija liecina, ka uzņēmums reģistrēts 2016.gada maijā, tā pamatkapitāls ir 73 000 eiro. Firma vienādās daļās pieder Jānim Kurtam un Jānim Kirilkam. Kā tās nozare norādīta telpu noma. Firma 2017.gadā strādājusi ar 2283 eiro zaudējumiem, bet citi finanšu dati nav pieejami.

Publiskā apspriešana turpināsies līdz 28.februārim. Ar būvniecības ieceri var iepazīties Valmieras pilsētas pašvaldības ēkas pirmā stāva vestibilā, bet atsauksmes līdz februāra beigām var iesniegt Valmieras pilsētas pašvaldības Apmeklētāju pieņemšanas centrā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)