Banner 980x90

Valmierā notiek Latvijas čempionāts ugunsdzēsības sportā

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Trešdien, 29.jūnijā un ceturtdien, 30.jūnijā Jāņa Daliņa stadionā norisinās Latvijas čempionāts ugunsdzēsības sportā, kur piedalās  spēcīgākās Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Baltkrievijas ugunsdzēsības sporta komandas.

Šogad sacensības Latvijas čempionātā būs ļoti saspringtas – savu dalību kopumā ir apstiprinājušas 18 komandas no 5 valstīm.Sacensībās piedalīsies vīriešu, sieviešu un jauniešu komandas. 29.jūnijā pieaugušo konkurencē par čempiona titulu cīnīsies Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta Kurzemes, Latgales, Zemgales, Vidzemes reģiona brigādes un Rīgas reģiona pārvaldes, kā arī Ugunsdrošības un civilās aizsardzības koledžas komandas. Disciplīnā izvēršanās no motorsūkņa startēs arī četras sieviešu komandas. Savukārt 30.jūnijā savā starpā sacentīsies jauniešu komandas no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Polijas un Baltkrievijas.

Latvijas čempionāts ugunsdzēsības sportā Valmierā notiek jau kopš 2000.gada un tajā medaļas tiek izcīnītas četrās ugunsdzēsības sporta disciplīnās – 100m šķēršļu joslas pārvarēšana, uzkāpšana ar āķkāpnēm mācību tornī, 4x100m ugunsdzēsības stafete un izvēršanās no motorsūkņa.

VUGD īpašu pateicību par atbalstu izsaka Latvijas čempionāta ugunsdzēsības sportā organizēšanā saka Valmieras pilsētas pašvaldībai, SIA "Valpro"  un FN Serviss. 

Ieeja ir bez maksas.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)