Banner 980x90

Valmierā lekciju par organizāciju un vietas ilgtspējīgu attīstību lasīs vācu ekonomists Gerds Mihelsens

Rīga, 9.maijs, LETA. Piektdien, 17.maijā, plkst.13 Valmieras integrētās bibliotēkas Klusajā lasītavā notiks ekonomista, Lineburgas Universitātes (Vācija) profesora Gerda Mihelsena lekcija - diskusija "Ilgtspējība, sabiedrība, universitāte", aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību speciāliste vides komunikācijā Līga Bieziņa.

Lektors sniegs ieskatu, kas ir ilgtspējīga attīstība. Tās mērķis ir dalīties ar Valmieras uzņēmējiem, valsts iestāžu un pašvaldības darbiniekiem, un studentiem ar zināšanām par savstarpējās sadarbības un komunikācijas nozīmi un panākumu priekšnoteikumu uzņēmumu, pašvaldības, mācību iestāžu attīstības mērķu sasniegšanā un vietas ilgtspējīgas attīstības veicināšanā. Lekcijas pamata valoda būs angļu.

Mihelsens ir ekonomists un profesors Lineburgas Universitātē par vides un ilgtspējas komunikācijas jautājumiem.Viņam ir plaša pieredze, veicinot ilgtspējas mērķu sasniegšanu un win-win sadarbību starp uzņēmumiem, vietējo pašvaldību un universitāti.

Balstoties uz profesora Mihelsena vides un ilgtspējas komunikācijas iniciatīvām Lineburgas pilsēta un tās uzņēmumi sekmīgi sadarbojas pilsētas un uzņēmējdarbības atpazīstamības un attīstības veicināšanā. Profesors sadarbojas un šogad kā vieslektors lasa lekcijas Latvijas Universitātes Ģeogrāfijas un zemes zinātņu fakultātē (LU ĢZZF).

Profesora vieslekcija Valmierā ir veiksmīgi jau 2014.gadā uzsāktās Valmieras pilsētas pašvaldības un LU ĢZZF sadarbības turpinājums, sekmējot pilsētas ilgtspējīgu attīstību.

Lekcijas noslēgumā klātesošie būs aicināti uz diskusiju, kur ar personīgo pieredzes stāstu, ilgtspējas problēmas apzinot un mērķus uzstādot, dalīsies Valmiermuižas alus darītavas saimnieks Aigars Ruņģis.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)