Banner 980x90

Valmierā koncertēs maestro Raimonds Pauls un vokālā grupa "Framest"

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 24.martā, plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā notiks izcilā pianista un komponista Raimonda Paula un vokālās grupas "Framest" koncerts "Amber jazz", pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Valmieras Kultūras centra sabiedrisko attiecību vadītāja Līga Tarbuna.

Koncertprogrammā skanēs Raimonda Paula agrīnās daiļrades kompozīcijas vokālās grupas "Framest" mākslinieciskā vadītāja Jāņa Ķirša aranžijās. Programmā "Amber jazz" izskanēs tādas Raimonda Paula dziesmas kā "Rudens ogle", "Zilie lini", "Lai tik līst", "Sens tik sens", "Mēs tikāmies martā" un daudzas citas.

Koncerta pirmajā daļā maestro Raimonda Paula komponētās dziesmas skanēs a capella vokālās grupas "Framest" izpildījumā, bet otrajā daļā "Framest" sniegumu bagātinās maestro Raimonds Pauls pie koncertflīģeļa, kā arī mūziķi Dāvis Jurka (saksofons), Ivars Arutjunjans (bungas), Edvīns Ozols (bass).

Koncertā piedalīsies arī jaunais, talantīgais dziedātājs, LTV konkursa "Supernova" finālists - The Ludvig.

Vokālās grupas "Framest" muzikālais ceļš sākās, kad pieci dziedošie jaunieši, vairums no kuriem bija Rīgas Doma kora skolas audzēkņi, vienojās kopīgā priekšnesumā labdarības koncertā. Pēc spilgtās piedalīšanās vairākās muzikālās izrādēs "Framest" jau 2007.gadā apliecināja savu džeza interpretu meistarību sadarbībā ar pianistu un komponistu Hariju Bašu turnejā pa Latviju. Šie arī bija pirmie nozīmīgākie ansambļa koncerti kopā ar džeza profesionāļiem, drīz sekoja nākamie, ar programmām Džeza zelta melodijas, Svētki ledus pilī u.c. Savos koncertos "Framest" atskaņoja ne tikai klasiskus džeza standartus, bet arī pārsteidzošas variācijas par latviešu komponistu, tostarp Raimonda Paula hitiem oriģinālos aranžējumos. 2015.gadā vokālā grupa "Framest" ar maestro Raimondu Paulu ierakstīja mūzikas albumu "Amber jazz".

Biļetes cena - 10-25 eiro. Biļetes var iegādāties "Biļešu paradīze" kasēs un internetā. Valmieras kultūras kartes īpašniekiem 15% atlaide.

Koncertu organizē Valmieras Kultūras centrs, informatīvi atbalsta portāls "Valmieras ziņas" un reklāmas laikraksts Vidzemē "Tava izvēle".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)