Banner 980x90

Valmierā ieskandina "Vidzeme Fashion show"

Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Anna Kārkliņa/ Valmiera24.lv
Ceturtdien, 21.aprīlī, Mākslas galerija "Laipa" notika "Vidzeme Fashion show" ieskandināšana un Valmieras Mākslas dienu stila un modes programmas atklāšana. 

"Prieks, ka "Vidzeme Fashion show" ir kļuvis zināms ne tikai Valmierā, bet arī Latvijā un ārpus tās. Paldies visiem par uzņemšanos un iespēju došanu. Dēļ trakām idejām viss "burbuļo" un iet uz priekšu," par Vidzemē lielākā modes pasākuma "Vidzemes Fashion show" rīkošanu Valmierā norāda Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. 

Šogad "Vidzemes Fashion opening" modes šovā varēja redzēt četru Valmieras mākslas vidusskolas absolventu diplomdarbu kolekcijas, tās prezentēja Romāns Arhipovs, Laura Luize Ķemere, Rudīte Celmiņa un Agate Boša. Savukārt vakara noslēgumā, apmeklētāji varēja vērot dizaineres Annas Elizabetes Kaspersones un Agneses Meistares kopdarbu - kolekciju "Field rows", kura šogad ieguva sociālo tīklu skatītāju simpātijas balvu Starptautiskajā konkursā "Habitus Baltija". 

Latvijas dizaineru radītās kolekcijas apmekētajiem deva ieskatu dažādās modes tendecēs, pievēršot uzmanību gan detaļām, gan modes pasaulē jau tradicionāli atzītām vērtībām. Neizpalika arī īpaši piemēroti aksesuāri. Kolekciju prezentāciju papildināja salona "SOHO" radītais matu sakārtojums un "AVON make up", kas veidots speciāli katrai kolekcijai. Īpašu uzmanību šovam pieversa izvēlētie apavi no apavu veikala "Ilves apavi".

"Vidzeme Fashion show" ieskandināšanas pasākumu šogad bagātināja Valmiermuižas alus darītava, kura sadarbībā ar šefpavāru Dzintaru Kristovski radījusi uzkodas kā ieskatu "Meļu vakariņās", kuras norisināsies piektdien, 22.aprīlī Valmiermuižas klētī. 

Bez "Vidzemes Fashion openning" modes šovā redzētā, no trešdienas, 20.aprīļa līdz sestdienai 30.aprīlim Galerijas Laipa telpās ir iespēja iepazīt arī citu pašmāju dizaineru ražotos modes aksesuārus un apģērbu.

Valmiera24.lv jau vēstija, ka sestdien, 23.aprīlī, plkst.19.00 Valmierā, Abula ielā 1, jau sesto gadu notiks Vidzemē lielākais modes pasākums – "Vidzeme Fashion show", kas šogad atdzims jaunā veidolā, sevī ietverot organizatoru nezūdošo azartu un oriģinalitāti.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)