Banner 980x90

Valmierā ierobežos satiksmi Voldemāra Baloža ielā

Valmiera, 3.nov., LETA. No 6.novembra līdz 8.novembrim asfaltēšanas darbu dēļ būs slēgts Voldemāra Baloža ielas posms Valmierā, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Šajā laikā no Voldemāra Baloža ielas 2 līdz krustojumam ar Ausekļa ielu Voldemāra Baloža ielā būs slēgta satiksme. Gājēju un velosipēdistu kustība būs iespējama pa esošajām ietvēm gar ceļa darbu zonu.

Kopš pārbūves sākuma Voldemāra Baloža ielas posmam ir tikusi pārbūvēta lietus ūdens kanalizācija, atsevišķi sadzīves kanalizācijas posmi, kā arī izbūvēts jauns ūdensvads.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)