Banner 980x90

Valmierā godinās sporta laureātus

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Piektdien, 9.decembrī plkst.20.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies ikgadējā Valmieras sporta balle, godinot sportistus, trenerus, sporta spēļu komandas un klubus par augstvērtīgu sniegumu un aktīvu darbību 2016.gadā, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Apbalvojumu "Par sasniegumiem sportā 2016" pasniegs vairākās kategorijās: veterānu sports, tautas sports, sasniegumu un augstu sasniegumu sports. Tradicionāli laureātus godinās nominācijās "Gada sportists", "Gada sportiste", "Gada treneris" un "Gada sporta veids", kā arī "Mūža ieguldījums sportā".

Sportistus sveiks Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētājs Jānis Baiks. Pasākuma apmeklētājus ar priekšnesumiem iepriecinās grupas "Opus Pro" solists Alex un ģitārists Harijs Zariņš, sporta deju dejotāji Viola Abramova un Rihards Mailītis, Dana Jēkabsone un Marts Puniņš, kā arī iluzionists  Valdemārs Veiss un citi mākslinieki. Pasākumu vadīs radio dīdžejs Jānis Romanovskis.

Lai suminātu sportistus, kuri Valmieras vārdu nesuši Latvijas, Baltijas, Eiropas un pasaules mēroga sacensībās, Valmieras pilsētas pašvaldība sporta laureātu godināšanu organizē jau desmito gadu.

Ieejas kartes var iegādāties Valmieras Kultūras centra kasē, maksa – 12 eiro.
Pasākumu atbalsta: Valmieras Drāmas teātris, Valmieras Kultūras centrs, kinoteātris "Gaisma", aktīvā tūrisma centrs "Eži", tūrisma preču veikals "Gandrs", Gaujas Stāvo krastu Sajūtu parks, Vidzemes Olimpiskais centrs, "Valmiera/ORDO" un Valmieras Bērnu sporta skola.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)