Banner 980x90

Valmierā Dzejas dienās piedāvās dzejas lasījumu un dzejas meistardarbnīcu

Rīga, 17.sept., LETA. Šonedēļ Valmierā ar dzejas lasījumu un dzejas meistardarbnīcu tiks atzīmētas "Dzejas dienas 2018", aģentūru LETA informēja Valmieras pašvaldības pārstāve Liene Zālīte.

Dzejas dienas 20.septembrī iesāksies ar dzejas stundām vairākās Valmieras skolās un arī Valmieras pilsētas pansionātā.

Plkst.11 plānota dzejas meistardarbnīca dramaturģes un dzejnieces Agneses Rutkēvičas vadībā skolu jaunajiem literātiem Valmieras integrētās bibliotēkas Bērnu apkalpošanas nodaļā.

"Dzejas dienu 2018" noslēgums notiks Valmieras integrētajā bibliotēkā plkst.18. Dzejas lasījumos piedalīsies Tamāra Skrīna, Daina Sirmā, Agnese Rutkēviča, Inga Pizāne, Juris Helds un Viks, bet vakaru vadīs Andris Akmentiņš.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)