Banner 980x90

Valmierā darba vizītē viesosies veselības ministre Anda Čakša

Anda Čakša/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Anda Čakša/ Foto: Edijs Pālens/LETA
Piektdien, 29.jūlijā, Valmierā darba vizītē ieradīsies Latvijas Republikas veselības ministre Anda Čakša, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valmieras pilsētas pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Zane Bulmeistare.

Dienas pirmajā pusē ministre viesosies Valmieras pilsētas pašvaldībā, lai uzzinātu par veselības aprūpes jomā Valmierā jau sasniegto un galvenajiem izaicinājumiem. Ministre tiksies ar Vidzemes slimnīcas dalībnieku pārstāvjiem - Valmieras pilsētas pašvaldības domes priekšsēdētāju Jāni Baiku un Valkas novada domes priekšsēdētāju Ventu Armandu Kraukli, kā arī Vidzemes slimnīcas valdes priekšsēdētāju Uģi Muskovu un Valmieras pilsētas pašvaldības izpilddirektori Eviju Voitkāni.

Pēc vizītes pašvaldībā Čakša apmeklēs Latvijā lielāko ģimenes ārsta praksi, tiekoties ar primārās aprūpes speciālistu Juri Jakovinu. Savukārt pēcpusdienā ministre dosies uz Vidzemes slimnīcu, lai iepazītos ar slimnīcas darbību, infrastruktūru un pārrunātu veselības aprūpes jautājumus ar slimnīcas vadību.

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)