Banner 980x90

Valmierā ceļotāju stāstu vakarā stāstīs par purviem

Valmiera, 29.marts, LETA. Šovakar plkst.18.30 Valmieras Tūrisma informācijas centrā (Rīgas ielā 10) ceļotāju stāstu vakarā purvu pazinējs un gids Kristaps Lamsters pastāstīs par par vienu no Latvijas bagātībām – purviem, aģentūru LETA informēja Valmieras pilsētas pašvaldības pārstāve Zane Bulmeistere.

Purvu izzināšanas vakarā Lamsters stāstīs, kādus noslēpumus šī dabas bagātība glabā, tāpat tiks "šķetināti" dažādi mīti. Klausītājiem vērtīga būs arī pieredzē balstīta informācija par drošu pārvietošanos purvā un par ekspedīciju iespējām. Tāpat varēs uzzināt par pārgājienu maršrutu tapšanu un kā veiksmīgāk atrast neparastus un interesantus apskates objektus.

Lamsters runās un labprāt atbildēs uz jautājumiem par mitrājiem un to nozīmi dabā, par purvu veidošanos, kā arī kūdras ieguvi. Purvu izpētes entuziastiem un tajā esošo bagātību meklētājiem saistoša būs informācija par pārgājienu organizētājiem "Purvu bridēji".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)