Banner 980x90

Valmierā būs redzama pašmāju komēdijas "Svingeri" pirmizrāde visā Latvijā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
"3D Cinema"/Kino "Gaisma" aicina valmieriešus un Valmieras viesus noskatīties jauno pašmāju komēdiju "Svingeri" ātrāk nekā citviet Latvijā. Filmas pirmizrāde Latvijas kinoteātros notiks piektdien, 9.decembrī, bet Valmierā filmu būs iespējams noskatīties dienu ātrāk – jau ceturtdien, 8.decembrī plkst.19.00.

Kā pilsētas informācijas portāls Valmiera24.lv uzzināja Valmieras pilsētas pašvaldībā, pirms seansa sākuma notiks tikšanās ar filmas veidotājiem, režisoru Andreju Ēķi, kā arī aktieriem, tostarp arī ar Valmieras Drāmas teātra aktrisi Elīnu Vāni.

Vakaru vadīs Valmieras Drāmas teātra aktieris Imants Strads. 

Tā kā vietu skaits ir ierobežots, "3D Cinema"/Kino "Gaisma" aicina savlaicīgi iegādāties biļetes uz īpašo seansu, jo biļešu tirdzniecība jau ir sākusies.

Filmas seansi 9.decembrī notiks plkst.17.15, plkst.19.15, plkst.23.15. Seansi notiks līdz 30.decembrim.

Filma "Svingeri" ir viegla komēdija par attiecību veidošanu, greizsirdību un kaisli. Visus filmas personāžus vieno vēlme pēc flirta, vai tas būtu partneris svingeru vakarā vai nejauši sastapts svešinieks uz balkona. Galvenajās lomās - Intars Rešetins, Kristīne Nevarauska, Elīna Vāne, Ģirts Ķesteris, Kristīne Belicka, Jurijs Djakonovs un grupas "Prāta Vētra" ģitārists Jānis Jubalts, kuram tā būs debija aktiera ampluā. Filmas režisors - Andrejs Ēķis. Producents - Kristians Alhimionoks.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)