Banner 980x90

Valmierā audzis iedzīvotāju nodoto lapu apjoms

Rīga, 21.nov., LETA. Šogad Valmieras pašvaldības finansētajā rudens lapu nodošanas akcijā audzis nodoto rudens lapu apjoms, aģentūru LETA informēja pilsētas pašvaldības pārstāve Līga Bieziņa.

Akcijas laikā pilsētas eko laukumā valmierieši šogad nodevuši 328 kubikmetrus rudens lapu, kas ir par 129 kubikmetriem vairāk nekā pērn.

Bieziņa skaidroja, ka akcijas laikā no mājsaimniecībām, kas kopj īpašumam piegulošās teritorijas ar lielajiem ozoliem, nodrošināta bezmaksas lapu izvešana. Šo lapu savākšana vēl turpinās, taču arī šogad nodoto lapu apjoms pārsniedz 1100 kubikmetrus.

Rudens lapu akcija tiek rīkota galvenokārt to mājsaimniecību atbalstam, kurās tiek koptas īpašumiem piegulošās teritorijas ar lielajiem ozoliem. Taču akcijas uzdevums ir arī atbalstīt pilsētas saistošajos noteikumos paredzēto lapu dedzināšanas aizlieguma ievērošanu, tādējādi pilsētā saglabājot labu gaisa kvalitāti un neradot piedūmojumu.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)