Banner 980x90

Valmierā atvērts jauns zīmola "top!" veikals

Rīga, 20.mart, LETA. Pagājušajā nedēļā Valmierā atvērts jauns zīmola "top!" veikals, informēja "top!" tīklu pārstāvošā uzņēmuma SIA "Iepirkumu grupa" pārstāve Ilze Priedīte.

Veikals Valmierā atrodas Rīgas ielā 64, tā tirdzniecības zāles platība ir 868 kvadrātmetri. Veikals izvietots divos stāvos. Sākotnēji tiks nodrošinātas darbavietas 34 darbiniekiem.

Jaunas veikals atvērts 17.martā. Valmierā šis ir desmitais zīmola "top!" veikals.

Ieguldīto investīciju apjomu uzņēmuma pārstāvji neatklāja, taču atzīmēja, ka jauno veikala pārvalda SIA "Firma Madara 89".

Priedīte norādīja, ka Valmierā "top!" tīklu pārstāv "Firmas Madara 89" un SIA "Lars Limited". Katrs no uzņēmumiem pārvalda piecus "top!" veikalus Valmierā.

Uzņēmums "Firma Madara 89" ir vietējā veikalu tīkla "top!" lielākais partneris, tā pārvaldībā ir 74 veikali no tiem 42 ir ar zīmolu "top!", bet 32 darbojas ar zīmolu "mini top!".

Ar preču zīmi "top!" Latvijā patlaban darbojas 246 pārtikas veikali, no tiem 130 "top!" un 116 "mini Top!" veikali, kuri pieder 19 vietējiem uzņēmumiem - SIA "Firma Madara 89", AS "LPB", AS "Diāna", SIA "Lars Limited", SIA "Gabriēla", SIA "Dekšņi", SIA "Mārksmens", SIA "Madara 93", SIA "AA&Co", SIA "Krista-A", AS "Roga-Agro", SIA "ESSA", SIA "G.A.L.", SIA "Lekon", SIA "Ogres prestižs", SIA "Pārtikas veikalu grupa", SIA "Oregano", SIA "SP" un SIA "Palmas-S".

Veikalu tīklam "top!" mārketinga pakalpojumus sniedz SIA "Iepirkumu grupa". Saskaņā ar "Firmas.lv" datiem "Iepirkumu grupas" apgrozījums 2015.gadā bija 19,931 miljons eiro, kas ir par 5,5% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt kompānijas peļņa samazinājās par 41,6% un bija 3374 eiro. SIA "Iepirkumu grupa" dibināta 2003.gadā. Uzņēmuma pamatkapitāls ir 107 109 eiro.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)