Banner 980x90

Valmierā atklās izstādi "Maidana cilvēki"; norises vietu apsargās 

Foto: Ieva Čīka/ LETA
Foto: Ieva Čīka/ LETA

Trešdien, 25.novembrī, plkst.12.00 pie Vidzemes Augstskolas, Cēsu ielā 4, atklās Sergeja Meļņikova (Sergey Melnikoff) ceļojošo izstādi "Maidana cilvēki". 

Ņemot vērā vairākkārtējus vandaļu uzbrukumus izstādei Rīgā, kārtības ievērošanai norises vietu apsargās Valmieras pilsētas pašvaldības policija, Valsts policija un Zemessardze, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē Valsts policijas Vidzemes reģiona pārvaldes Kārtības policijas biroja Prevencijas grupas vecākā inspektore Sintija Virse. 

Valmierieši izstādē varēs apskatīt 100 Meļņikova darbus, kas fotografēti Ukrainas galvaspilsētā Kijevā "Eiromaidana" laikā, kas norisinājās 2013.gada nogalē un 2014.gada sākumā un pulcēja vairākus tūkstošus ukraiņu vienotās demonstrācijās pret tā brīža pieņemtajiem valdības lēmumiem. 

Kā Valmiera24.lv norāda izstādes organizatori, Meļņikovs sadarbībā ar fonda "Ukrainas dvēsele" pārstāvjiem ir izveidojis ceļojošu fotoizstādi, kas atgādina par personīgās brīvības principu paušanu, cilvēciskajiem pārdzīvojumiem, kā arī atspoguļo spilgtākos mirkļus no Ukrainas jaunlaiku vēsturē svarīgākā notikuma – "Eiromaidana". 

 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)