Banner 980x90

Valmierā aizvadīts uzņēmēju un līderu platformas JCI informatīvais pasākums

Reičela Baltiņa/ Valmiera24.lv praktikante
Reičela Baltiņa/ Valmiera24.lv praktikante
Vidzemes Augstskolā trešdien, 8.martā notika JCI (Junior Chamber International) organizācijas informatīvais pasākums.

JCI ir starptautiska platforma jauno līderu un uzņēmēju attīstībai. Organizācijā var darboties ikviens vecumā no 18 – 40 gadu vecumam, īstenojot dažādus sabiedrībai svarīgus projektus un pasākumus. Organizācijas atzars JCI Latvia valstī veiksmīgi darbojas jau 24 gadus. Pamatmērķis ir veicināt uzņēmējdarbību Latvijā, attīstīt esošos uzņēmumus valstī un iziet eksporta tirgos, motivēt un iedvesmot jaunus cilvēkus radīt jaunas idejas, kas var attīstīt Latvijas sabiedrību un veicināt sociālo un ekonomikas izaugsmi. 

Pašreiz valstī pastāv septiņas organizācijas nodaļas no kurām trīs atrodas Rīgā, kā arī pastāv atsevišķas nodaļas Liepājā, Cēsīs, Latgalē un Jūrmalā. Tiek plānots atvērt nodaļu arī Valmierā. 

Pasākuma gaitā pārstāvji no JCI Rīgas nodaļas Jekaterina Šime un Igors Djačenko  prezentēja dažus no JCI īstenotajiem projektiem, kā piemēram, jauno uzņēmēju un līderu konferenci "Uzrāviens", pasākums dialoga veicināšanai starp uzņēmējiem un darba meklētājiem "(Y)our Future", uzņēmējdarbības projektu "Radām Novadam", kā arī citām organizācijas aktivitātēm. Viens no nākotnē plānotajiem projektiem ir "Influentica", kurā plānots izveidot "Sasniegumu slavas zāli", kas darbotos kā muzejs par cilvēkiem un lietām, kas mainīja pasauli ko papildinātu iedvesmas un izaugsmes darbnīca cilvēkiem, kuri vēlas mainīt pasauli. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)