Banner 980x90

Tyrecho.com – plašākais auto riepu piedāvājums internetā

Publicitātes foto
Publicitātes foto
Katrs auto īpašnieks zina, cik svarīga ir auto riepu iegāde, lai uz ceļa justos droši gan ziemas, gan vasaras sezonā. Jaunu auto riepu iegāde bieži vien ir laikietilpīgs darbs, jo, piemēram, nepieciešams atrast piemērotākās riepas savam automobilim, apzināt dažādu riepu tirgotāju piedāvājumus, salīdzināt cenas, kā arī dažkārt vajadzīgās riepas veikalā nav uz vietas un tās jāpasūta, kas to iegādi paildzina vēl mazliet.

Tyrecho.com piedāvā lielisku alternatīvu – interneta platformu, kur vienuviet ir iespējams iepazīties ar vairāku auto riepu tirgotāju piedāvājumiem. Plašajā preču klāstā ikviens atradīs savām vajadzībām nepieciešamās auto riepas – gan populāru riepu ražotāju jaunākos modeļus, gan sen zināmus un pircēju vidū iecienītus riepu modeļus.
 
Atrodi jaunās auto riepas Tyrecho.com
Izmantojot platformu Tyrecho.com, Tev vairs nav jāpavada vairākas stundas internetā, lai atrastu labāko piedāvājumu, jo šeit visa informācija ir pieejama vienuviet: riepu ražotāji, preču daudzums noliktavā un izdevīgākās cenas.
 
Izmantojot riepu atlases filtru, ērtā veidā var salīdzināt un atrast cenas ziņā izdevīgākās riepas. Šo filtru var izmantot divējādi.
1. Detalizēta riepu atlase pēc parametriem:
- platums,
- augstums,
- diametrs,
- sezona,
- zīmols,
- cena.

2. Riepu atlase pēc automašīnas markas, norādot šādu informāciju:
- auto marka,
- izlaiduma gads,
- modelis,
- diska izmērs.

Tyrecho.com sadarbojas tikai ar riepu tirgotājiem, kuri piedāvā riepu montāžu un citus pakalpojumus. Tāpēc iegūsi ne tikai jaunas riepas, bet arī autoservisu, kur riepu montāžu veiks nozares speciālisti.
 
Pasaulē labākie riepu ražotāji
Tyrecho.com plašais riepu piedāvājums neliks vilties nevienam. Ar šī platformas starpniecību ir iespējams iegādāties dažādu uzticamu ražotāju vasaras un ziemas riepas. Piedāvājumā ir augstvērtīgas riepas no šādiem zīmoliem:
- "Bridgestone",
- "Goodyear",
- "Hankook",
- "Dunlop",
- "Michelin" un citas.
 
Kā veikt riepu iegādi pie Tyrecho.com?
Tyrecho.com platformā var ātri un ērti ne tikai atlasīt un iegūt nepieciešamo informāciju par riepām, bet tās arī iegādāties. Lai savā īpašumā iegūtu jaunas riepas, ir jāveic tikai seši vienkārši soļi:
- jānorāda automašīnas marka vai riepu parametri;
- jāizvēlas sev tuvākā pilsēta, kur pieejami Tyrecho.com sadarbības partneri;
- jānorāda paredzētais budžets vienai riepai;
- jāveic rezervācija jaunajām riepām un/vai montāža;
- jādodas pēc jaunajām riepām;
- jāmaksā uz vietas servisā.

Ienāc Tyrecho.com un iegādājies jaunas auto riepas jau šodien!

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)