Banner 980x90

Turpmāk pasažieri varēs izmantot vienu un to pašu abonementa biļeti "CATA" un "VTU Valmiera" autobusos

Rīga, 25.jūl., LETA. Turpmāk autobusa pasažieri varēs izmantot vienu un to pašu abonementa biļeti gan AS "CATA", gan SIA "VTU Valmiera" autobusos, aģentūru LETA informēja Autotransporta direkcijas pārstāve Zane Plone.

Vienotas abonementa biļetes ieviešana ļaus iedzīvotājiem doties ceļā ar pirmo autobusu, kas kursē vajadzīgajā maršrutā, neatkarīgi no pārvadātāja, kas izdevis abonementa biļetes karti.

"CATA" un "VTU Valmiera" vienotās elektroniskās abonementa kartes ir derīgas visos pārvadātāju apkalpotajos maršrutos, kuru posmi pārklājas. Piemēram, maršrutā Nr.7144 Valmiera-Cēsis sabiedriskā transporta pakalpojumus nodrošina abi pakalpojumu sniedzēji, tāpēc abonementa biļete būs derīga visā maršruta posmā. Savukārt maršrutā Nr.7805 Valmiera-Limbaži-Tūja "CATA" un "VTU Valmiera" abonementa biļete būs derīga no Valmieras līdz Limbažiem, jo šajā posmā kursē abu pārvadātāju autobusi. Tālāk līdz pieturai Tūja būs derīga tikai "VTU Valmiera" abonementa karte.

Pasažieriem pieejamas abonementa kartes no 10 līdz 19 braucieniem, no 20 līdz 34 braucieniem, 35 un vairāk braucieniem, saņemot atlaidi attiecīgi 10%, 15% un 20% apmērā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)