Banner 980x90

Tūrisma stratēģijas izstrādei aptaujā Valmieras apkārtnes tūristus

Jelgava, 13.aug., LETA. Tūrisma stratēģijas izstrādei Valmieras Tūrisma informācijas centrs līdz augusta beigām veic tūristu aptauju, aģentūra LETA uzzināja TIC.

Pilsētas un apkārtnes viesi aicināti norādīt iecienītākās atpūtas vietas, interesantākās ražotnes un saimniecības, idejas Valmieras un apkārtējo novadu suvenīriem, vērtējumu par tūrisma attīstības iespējām. Aptauja tiek veikta ar mērķi novērtēt Valmieras, kā arī Kocēnu, Burtnieku un Beverīnas novada tūrisma objektus, aktivitātes, pasākumus un noskaidrot vietējo iedzīvotāju un viesu viedokli par tūrisma un atpūtas iespējām.

TIC solīja, ka aptaujā iegūtie rezultāti palīdzēs tūrisma stratēģijas izstrādē, attīstot piedāvājumus gan vietējo iedzīvotāju atpūtai, gan viesu uzņemšanai.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)