Banner 980x90

Trešdien sals līdz -25, atbalsta Skanstes tramvaja ierīkošanu, apzinās Latvijas dabas vērtības

Foto: LETA
Foto: LETA
Otrdien, 7.februārī, pilsētas informāciju portālu tīkls Pilseta24.lv atskatās uz dienas svarīgākajiem notikumiem, ko nedrīkst palaist garām.

Daugavpilī gripa trīs reizes pārsniedz epidemioloģisko slieksni, divas klasēs pārtrauc mācības

Daugavpilī saslimstība ar gripu trīs reizes pārsniegusi epidemioloģisko slieksni, sakarā ar slikto apmeklētību divas klasēs Vienības pamatskolā un Saskaņas pamatskolā līdz nedēļas beigām pārtraukts mācību process.

Foto: LETAFoto: LETA

Trešdienas rītā Latvijas austrumos gaidāms sals līdz -25 grādiem

Trešdien Latvijas lielākajā daļā saglabāsies saulains laiks, rīts būs nedaudz aukstāks nekā otrdien, bet pēcpusdiena - siltāka, prognozē sinoptiķi.

Foto: LETAFoto: LETA

Liepājā izglītības iestāžu modernizacijā ieguldīs 10,4 miljonus eiro

Liepājā desmit izglītības iestāžu modernizacijā tuvāko gadu laikā ieguldīs 10,4 miljonus eiro, intervijā Rietumu Radio šodien sacīja Liepājas Izglītības pārvaldes vadītāja Kristīne Niedre - Lathere.

Foto: LETAFoto: LETA

Aptauja: 60% Latvijas iedzīvotāju atbalsta Skanstes tramvaja ierīkošanu

Lielākā daļa jeb 60% Latvijas iedzīvotāju ekonomiski aktīvajā vecumā atbalsta Skanstes tramvaja ierīkošanu Rīgā, liecina "Kantar TNS" veiktā aptauja, kas tapusi pēc "Skanstes attīstības aģentūras" pasūtījuma.

Foto: Ieva Čīka/ LETAFoto: Ieva Čīka/ LETA

"Start-up" uzņēmējs: Sākt uzņēmējdarbību bez valsts atbalsta ir ļoti grūti

Sākt uzņēmējdarbību bez valsts atbalsta, it īpaši tādiem uzņēmumiem, kas nav piesaistījuši ārējo finansējumu, ir ļoti grūti, aģentūrai LETA atzina papildinātās realitātes risinājumu izstrādātāja SIA "Overly" īpašnieks Ainārs Kļaviņš.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Šogad putnu gripas dēļ trīs mēnešus aizliegs turēt laukā vistas; PVD kontrolēs arī mazās saimniecības

Lai pasargātu putnkopības nozari no iespējamās putnu gripas izplatības, šogad laikā no 1.marta līdz 1.jūnijam plānots noteikt aizliegumu turēt laukā vistas, pīles, zosis un citus mājputnus.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Šovasar sāks apzināt Latvijas dabas vērtības; trīs gados tam plāno tērēt 9,5 miljonus eiro

Lai iegūtu detalizētu un pilnīgu informāciju par Latvijas dabas vērtībām, to izplatību un kvalitāti, vasarā pirmo reizi tiks sākta Latvijas dabas vērtību apzināšana - dabas skaitīšana, trīs gados šim mērķim plānojot iztērēt 9,5 miljonus eiro.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.comIlustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com

Pasažieru pārvadātāja CATA ievieš elektroniskas abonementa kartes 188 maršrutos

Uzlabojot un modernizējot abonementa biļešu pakalpojumu, pasažieru pārvadātāja AS CATA līdzšinējo papīra formāta abonementa biļešu vietā ieviesusi elektroniskas abonementa kartes, aģentūru LETA informēja CATA.

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Konkursā "Latvijas Būvniecības gada balva 2016" saņemti 88 pieteikumi

Konkursā "Latvijas Būvniecības gada balva 2016" saņemti 88 pieteikumi, pārstāvot visdažādāko būvju tipoloģiju un aptverot visu Latviju, kā arī Zviedriju, Igauniju un Krieviju, kur Latvijas pilsoņi piedalījušies objektu tapšanā, aģentūru LETA informēja konkursa organizatori.

Ilustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lvIlustratīvs foto/ Foto: Pilseta24.lv

Kučinskim nav bažu, ka Latvijai būs jāmaksā "KVV Liepājas metalurgs"

Ministru prezidentam Mārim Kučinskim (ZZS) nav bažu, ka Latvijai būs jāmaksā "KVV Liepājas metalurgs". To premjers šodien atzina intervijā Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma".

Foto: Edijs Pālens/LETAFoto: Edijs Pālens/LETA

Valdības koalīcijas partijas apstiprina, ka Rīgas domē nesadarbosies ar "Saskaņu" un GKR

Partija "Vienotība", nacionālā apvienība "Visu Latvijai!"-"Tēvzemei un Brīvībai"/LNNK (VL-TB/LNNK) un Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) šodien parakstīja sadarbības memorandu, paredz saskaņot un koordinēt partiju aktivitātes priekšvēlēšanu posmā, kā arī pēc vēlēšanām neveidot koalīciju ar partiju "Saskaņa" un "Gods kalpot Rīgai" (GKR).

Foto: Evija Trifanova/ LETAFoto: Evija Trifanova/ LETA

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)