Banner 980x90

Trešdien atvērs Sajūtu parka taku kokos

Foto no video
Foto no video

Gaujas stāvo krastu Sajūtu parka taka kokos apmeklētājus gaida no trešdienas, 4.maija, kad būs piedzīvojumu takas pirmā darba diena šajā vasarā. No trešdien jebkurš interesents varēs izbaudīt sajūtas, kas rodas pastaigājoties 5 – 8 metrus virs zemes.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Vidzemes Olimpiskajā centrā, Sajūtu parka taka kokos tika atklāta pērnā gada augustā, iepriecinot aktīvās atpūtas mīļotājus un adrenalīna ķērājus gan no Valmieras, gan apkārtējiem reģioniem. Taka kokos atrodas 5 - 8 metrus virs zemes. Pastaigas kokos "odziņa" ir troses pārbrauciens pār Gauju, ļaujot izbaudīt gleznaino stāvo krastu ainavu no putna lidojuma.

Pastaiga Valmieras piedzīvojumu takā sagādās aizraujošus mirkļus un ir droša, ļaujot sajūtas izbaudīt bez uztraukuma. Pirmo reizi Latvijā tiek izmantota Šveices drošināšanas sistēma "Saferoller". Ar šīs sistēmas palīdzību nav iespējams sevi patvaļīgi atāķēt no drošības troses takas apmeklējuma laikā.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)