Banner 980x90

Tiek slēgta Valmieras nakts patversme

Iestājoties siltākam laikam, no šīs nedēļas līdz novembrim slēgta Valmieras nakts patversme, kas atrodas Purva ielā 13. Tajā ziemas sezonā pastāvīgi nakšņojuši vairāk nekā 20 cilvēki.
Valmieras pilsētas Sociālā dienesta vadītāja Iveta Liepiņa informēja, ka patversmes pakalpojumu izmantotāji lielākoties katru gadu ir vienas un tās pašas personas, kuras jau iepriekš nonākušas iestādes redzeslokā.

Patversmē cilvēkam pajumte tiek dota trīs mēnešus. Šajā laikā bezpajumtniekam kopā ar sociālo darbinieku jāmēģina atrast pastāvīgu dzīvesvietu, iespējams, arī darbu. Ja nepieciešams, tiek nokārtots ārsta apmeklējums un sniegta palīdzība invaliditātes grupas saņemšanai. Patversmes pakalpojumus nevar izmantot personas, kuras ierodas alkohola reibumā.
{baneris}

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)