Banner 980x90

Teju trīskāršojusies Valmieras un Cēsu pašvaldību ilggadējās sadarbības partneres - saimniecības "Kliģeni" - peļņa

Rīga, 13.febr., LETA. 2018.gadā gandrīz trīsreiz lielāku peļņu sasniegusi zemnieku saimniecība "Kliģeni", kas vairākus gadus nodrošina pakalpojumus Valmieras un Cēsu novada pašvaldībām, noskaidroja aģentūra LETA.

Puķu stādu un dārzeņu audzēšanas saimniecības pagrozījums pērn sasniedzis 2,675 miljonus eiro, kas ir par 13% vairāk nekā 2,391 miljoni eiro 2017.gadā, liecina "Firmas.lv" dati.

Savukārt peļņa pagājušajā gadā sasniegusi 378 401 eiro, kas ir teju trīsreiz vairāk nekā 140 439 eiro, kas sasniegti vēl pirms gada. Peļņu ar īpašnieka Aleksandra Raubiško lēmumu nolemts atstāt nesadalītu.

Raunas pagasta saimniecība "Kliģeni" pērn nodarbinājusi 53 cilvēkus.

Saskaņā ar Iepirkumu uzraudzības biroja publiskoto informāciju, "Kliģeni" pērnā gada beigās noslēguši 2,877 miljonu eiro līgumu ar Cēsu novada pašvaldību par apstādījumu un teritoriju kopšanu, ko saimniecība ir nodrošinājusi arī līdz šim. Tāpat saimniecība vairākkārt ir piegādājusi dažādus stādus Valmieras pašvaldībai un SIA "Rīgas meži".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)