Banner 980x90

Tautas Harmonijas Centrā notiks improvizācijas vakars "Mēs atradām jumtu"

Valmiera24.lv
Valmiera24.lv
Sestdien, 10.decembrī, plkst.18.00 Tautas Harmonijas Centrā notiks Vidzemes Augstskolas (ViA) improvizācijas teātra "ViAGars" organizētais improvizācijas vakars "Mēs atradām jumtu", kurā piedalīsies gan vietējie un citu pilsētu improvizācija teātri, pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informē improvizācijas teātris "ViAGars".

Uz Tautas Harmonijas Centra skatuves kāps vietējie pasākuma rīkotāji "ViAGars", kā arī teātra censoņi no Valmieras Viestura vidusskolas. Savukārt valmieriešu teātra atmosfērā jaunas smieklu vēsmas ienesīs Katlakalna improvizācijas teātris un rīdzinieku kolektīvs "Ārprāts". 

Improvizācijas vakara nosaukums nav nejaušs. "Mēs atradām jumtu" ir pagājušajā gadā aizsāktās tradīcijas – teātru sadraudzības pasākuma "Kur palicis jumts?" turpinājums. Vēsturiski "ViAGars" ik gadu decembrī vienu nedēļas nogali rīkojis meistarklases pašiem teātriem biedriem, bet skatītājus priecējis ar improvizācijas teātra turnīru. 2015.gadā turnīra formāts tika transformēts uz brīvāku, skatītājiem draudzīgāku formu – brīvās improvizācijas vakaru, kurā katram teātrim atvēlēts laiks savai improvizācijas izrādei. 

Ieejas pasākumā par ziedojumiem. 

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)