Banner 980x90

Sveiks Valmieras jaunatnes sporta laureātus

Valmiera, 11.dec., LETA. 13.decembrī plkst.15 koncertzālē "Valmiera" sveiks Valmieras jaunatnes sporta laureātus, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve Laura Moča.

Apbalvojumus saņems sportisti un viņu treneri, kuri 2017.gadā uzrādījuši augstus rezultātus sportā un godam pārstāvējuši Valmieru vietēja un starptautiska mēroga sacensībās.

Kopumā plānots apbalvot 122 jaunos sportistus, no tiem 44 jauniešus, kuri pārstāvējuši Valmieru Latvijas izlasē Eiropas un Pasaules čempionātos, un 25 viņu trenerus. Jaunieši uzrādījuši augstus sasniegumus tādos sporta veidos kā airēšanas slaloms, badmintons, basketbols, BMX riteņbraukšana, florbols, hokejs, orientēšanās, peldēšana, pludmales volejbols, svarcelšana, triatlons un vieglatlētika.

Pasākumā piedalīsies arī vieglatlēte Ineta Radēviča un basketbolists, basketbola treneris Ainars Bagatskis. Ceremoniju vadīs Valmieras Drāmas teātra aktieris Rihards Jakovels, savukārt ar muzikālu priekšnesumu uzstāsies repere Zelma Jēgere un deju grupa "Justify".

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)