Banner 980x90

Sveiks Kocēnu novada sporta laureātus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Sestdien, 18.februārī, plkst.17.00 Vaidavas kultūras un amatniecības centrā pasākumā "Kocēnu novada sporta laureāts" Kocēnu novada dome tradicionāli pulcēs novada sportistus, trenerus, sporta dzīves organizatorus un atbalstītājus.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Kocēnu novada domes attīstības nodaļas vadītāja Inese Pabērza, kopumā apbalvojumus saņems vairāk nekā simts novada dažādu sporta veidu pārstāvji, kuri aizvadītajā gadā rezultatīvi startējuši dažāda mēroga sacensībās.

Ņemot vērā sportiskos sasniegumus, laureātus paziņos nominācijās "Gada sportists", "Gada sportiste", "Gada treneris" un "Gada sporta spēļu komanda", kā arī paziņos līdzjutēju simpātijas, kas noteiktas elektroniskajā balsojumā, kurā šogad piedalījās teju tūkstotis interesentu.

Visu iepriekšminēto apbalvojumu piešķiršanai Kocēnu novada dome 2017.gada 19.janvārī apstiprināja apbalvojuma "Kocēnu novada sporta laureāts" nolikumu. Tas nosaka, kā turpmāk piesakāmi sportiskie sasniegumi un par kādiem tiks pasniegti apbalvojumi, kā arī saņemto pieteikumu izvērtēšanu un citu apbalvojumu sportā piešķiršanas kārtību. Nolikums lasāms www.kocenunovads.lv, kā arī pieejams Kocēnu novada domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)