Banner 980x90

Sveiks apbalvojuma "Kocēnu novada sporta laureāts" ieguvējus

Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
Ilustratīvs foto/ Foto: Pixabay.com
18.februārī pasākumā "Kocēnu novada sporta laureāts" Kocēnu novada dome pulcēs novada sportistus, trenerus, sporta dzīves organizatorus un atbalstītājus, lai izvērtētu un apbalvotu Kocēnu novada sportistus un trenerus par sasniegumiem sportā, kā arī par ieguldījumu sportiska un veselīga dzīvesveida popularizēšanā un veicināšanā.

Kā pilsētas informācijas portālu Valmiera24.lv informēja Kocēnu novada domes Attīstības nodaļas vadītāja Inese Pabērza, apbalvojumus saņems vairāk nekā simts novada dažādu sporta veidu pārstāvji, kuri aizvadītajā gadā rezultatīvi startējuši dažāda mēroga sacensībās. Tāpat ņemot vērā sportiskos sasniegumus, tiks paziņoti laureāti nominācijās "Gada sportists", "Gada sportiste", "Gada treneris" un "Gada sporta spēļu komanda".

Arī sporta līdzjutējiem ir iespēja iesaistīties un noteikt aizvadītā gada populārāko sportistu, populārāko sporta spēļu komandu un populārāko sporta notikumu.

No 23.janvāra līdz 5.februārim Kocēnu novada dome interneta vietnē www.kocenunovads.lv organizē elektronisko balsošanu. Tā norisināsies divās kārtās. Pirmajā kārtā, no 23. līdz 29.janvārim interesenti varēs izvirzīt pretendentus apbalvojumu saņemšanai. Savukārt no 30.janvāra līdz 5.februārim tiks organizēta elektroniskā balsošana par sportistiem, notikumiem un komandām, kas pirmajā kārtā būs saņēmuši visvairāk nominācijas.

Visu iepriekšminēto apbalvojumu piešķiršanai Kocēnu novada dome 19.janvārī apstiprināja apbalvojuma "Kocēnu novada sporta laureāts" nolikumu. Tas nosaka, kā turpmāk piesakāmi sportiskie sasniegumi un par kādiem tiks pasniegti apbalvojumi, kā arī saņemto pieteikumu izvērtēšanu un citu apbalvojumu sportā piešķiršanas kārtību. Nolikums izlasāms kocēnu novada mājas lapā, kā arī pieejams Kocēnu novada domē.

Dalies ar šo rakstu

Uz sarakstu
Pilseta24.lv neatbild pievienotajiem lasītāju komentāriem, kā arī aicina portāla lasītājus, rakstot komentārus, ievērot morāles un pieklājības normas, nekurināt un neaicināt uz rasu naidu, iztikt bez rupjībām. Lūguma neievērošanas gadījumā Pilseta24.lv patur tiesības liegt komentēšanas iespēju. Komentāros publicējamā teksta garums ir ierobežots līdz 1000 zīmēm. Nereģistrētiem lietotājiem ir aizliegta HTML un hipersaišu publicēšana!
Komentāri (0)